Uitvaartverzekering afsluiten in Tienen - Denk aan uw nabestaanden

 

Voor een uitvaartverzekering zit u goed bij Zakenkantoor Laermans in Tienen. Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Lees verder en kom alles te weten over een uitvaartverkering bij ons kantoor in Tienen.

Wat kunt u verwachten van een uitvaartverzekering bij ons kantoor in Tienen?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost

Wat doen wij?

Zakenkantoor Laermans uit Tienen helpt u bij uw uitvaartverzekering als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Die dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap. Bij zakenkantoor Laermans in Tienen kunt u niet alleen terecht voor een uitvaartverzekering, maar ook voor een groepsverzekering en advies over sparen en beleggen.

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Verkiest u muziek van Clouseau of Édith Piaf op uw uitvaart? Bij DELA kunt u gratis en zonder verplichtingen uw uitvaartwensen eenvoudig vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Op die manier hoeven uw nabestaanden geen moeilijke keuzes te maken bij de organisatie van uw uitvaart. U kunt ons kantoor in Tienen bereiken om te praten over uw uitvaartverzekering door te bellen naar 016.81.53.40 of te mailen naar nico@verzekerenbeleggen.be. Via het contactformulier kunt u ons ook snel contacteren.

Kom eens praten over een Uitvaartzorgplan

Maak een afspraak

Bereken nu vrijblijvend uw premie

 

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht - dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Offerte en premieberekening : www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend